Vélemények

Ügyfelek, partnerek visszajelzése

,,

Kollégáihoz hasonlítva Emese kivételesen rugalmas, korrekt és segítőkész. Profizmusának köszönhetően ingatlanunk gyorsan vevőre talált. Közreműködésével házunk értékesítése pozitív élményként maradt meg bennünk, így bátran ajánljuk másnak is.
Ági, Marcell

— Ági és Marcell

,,

Kevés olyan korrekt ingatlannal foglalkozó szakemberrel találkoztam, mint Sár Emese. Nem "csak" a szakmai hozzáértése, hanem az üzleti partnereihez való emberséges, figyelmes hozzáállása is egyedülálló. Az elmúlt hat évben két ház eladása és vétele okán jónéhány ingatlan közvetítővel találkoztam, sajnos elég sok negatív tapasztalatot szereztem. A legtöbben "erőszakon" végeztek és "megvág-lakra" képezték tovább magukat... Éppen ezért ért kellemes meglepetésként Emese tisztességes, megbízható viselkedése, és az ingatlanokhoz teljes körűen értő szakmai tudása. Mindenkinek csak ajánlani tudom tiszta szívből!

— N. K. Mária

,,
Emese was extremely helpful from start to finish. Buying a house is one of the most difficult processes people go through and Emese made a tremendously stressful process rather easy. There was never a question that went unanswered and we felt well taken care of throughout. I would recommend Emese to anyone looking, buying or selling a house. Hopefully we don’t have to move soon but when we do she will be our first port of call.
Szívből ajánlom Emesét mindenkinek, aki nemcsak egy házat, hanem otthont keres. Öröm volt vele a házkeresés, mert nemcsak őszinte és nyitott volt, de rendelkezésre állt bármilyen kérdéssel is fordultam hozzá. Sőt, a mai napig segít, ha kell, mint egy jó szomszéd
Zsófi & Rob

 

— Zsófi és Rob

,,

Néhány napja a Maingatlan szép honlapját nézve jöttem rá, hogy igen „kell ingatlanos segítség a ház eladáshoz”, mert én ilyen minősében nem tudnám reklámozni a ingatlanomat. Telefonon felkerestem Sár Emesét: egy kedves női hang jelentkezett. Az első telefonbeszélgetésen szerzett benyomás után úgy éreztem, jó eséllyel tudok elindulni az ingatlanom eladásával. Gyorsan személyesen is találkoztunk. Őszinte, tárgyilagos, nagy tudású, emberséges szakembert ismertem meg. A hirdetésében a képek minősége és információs tartalma, a leírás igényessége és teljessége nagyon tetszett. Az ingatlanom egy hónapon belül elkelt, boldog voltam. Legyen szó hivatásról, sportról, művészetről, – de az élet bármely területét figyelve, értékelve – egyetérthetünk, hogy mindenki szeretne, egy jó csapatot találni. Nem dönt rosszul ha a Maingatlan csapatát választja. Ügyfélként: Köszönöm Emese E. Gy.

— E.GY.

,,

Emesét egy ingatlan eledásával kapcsolatban ismertem meg. Nagyon kedves, mosolygós és határozott hölgy. Nagy elöny volt számunkra, hogy nem volt tolakodó, mindenben segitőkész volt. Csak ajánlani tudok mindenkinek egy ilyen ingatlanost! M. Magdi

— M. Magdi

,,

És akkor végre összehozott a sors Emesével. Házvásárláskor már a végét jártuk – leginkább az időnek – így aztán félő volt, hogy valami olyan kompromisszumba megyünk bele, ami hosszútávon mégsem lesz jó. Aztán Emese mutatott egy házat, amiről elsőre éreztük, hogy ez jó lesz. Tényleg jó. De azért kellett volna egy statikus. Egy info itt, egy info ott. Ügyvéd, földmérő. Nem gond, Emese megoldotta. A tárgyalások során az eladó is, és mi is végig úgy éreztük, hogy a win-win szituáció elérésében segít minket, kicsit a háttérbe húzódva, szakembereket, hivatalokat, megoldásokat keresve. Nem nyomult, nem zavart – segített. De a lényeg csak ez után jött. Amikor, megkötöttük a szerződést és nem maradt már stressz. Kiköltöztek, beköltöztünk. Megérkeztünk. Akkor egyszer csak rádöbbentem, hogy Emese pontosan azt a házat találta meg nekünk, amiről – nem viccelek – óvodás korom óta álmodtam.

V. Noémi

— V. Noémi

,,

A házunk úgy vesz körül minket, mint egy kézre simuló kesztyű. Emese páratlan érzékkel választotta ki és ajánlotta nekünk, figyelembe véve nem csak az ingatlan adottságait, de az eladó személyiségét is. Nem bántuk meg, hogy őt választottuk. Boldizsár

— Boldizsár

,,"Nagyon sokat köszönhetünk Emesének, aki lakásunk eladását és házunk megtalálását , megvásárlását professzionálisan, elhivatottan, korrekten menedzselte időt, fáradtságot nem kímélve. Mind az értékbecslés, fotózás, energetikai tanúsítvány elkészíttetése, földhivatali ügyintézés, ügyvédi segítség biztosítása területén segítséget kaptunk tőle Jó szívvel ajánlom . Azt hiszem nélküle még mindig a régi lakásunkban laknánk. " Heléna és Lajos

— Heléna

,,Emesét ingatlan eladás és egyidejűleg vásárlás kapcsán ismertem meg. 10-20 ingatlanossal voltam akkoriban kapcsolatban. Emese kiemelkedően segítőkész volt, nem tolakodó, szakmailag jól felkészült, reálisan látja az ingatlanpiacot. Volt pár gyedi kérésem, amiben ugyanúgy segített. Csak ajánlani tudom.

— Tamás

,,Úgy gondolom napjainkban elengedhetetlen, hogy legyen az ember mellett egy jó ügyvéd, de ez igaz az ingatlan szakértőre is. Emese rendkívül felkészült, türelmes és segítőkész, nem kérdés, hogy számomra ki az, akit bárkinek nyugodt szívvel tudok és fogok ajánlani ingatlannal kapcsolatos ügyben. Köszönöm szépen Emese a segítségedet!

— Zsolt

,,Nincsenek véletlenek, így Emesével is azért kerültünk kapcsolatba, hogy felismerjük a tényt, kell egy nagyon jó szakember az ingatlan eladásánál. Higgadt, türelmes, sokoldalú, és nagyon érti a szakmát. Egy, azaz egy nap alatt talált vevőt a lakásra. Hogy ez szerencse vagy tudás, mindkettő? Nem, ez a szakma, ez az a munka, amit Emese nagyon jól csinál. Nem nyomul, nem zavar, de mindig ott van, amikor kell, és tudja, hogy mi kell az eladónak, a vevőnek! Köszönjük Emese! Mindenkinek Téged illetve a céget ajánljuk, akár eladni, akár venni szeretne!

— Ági

,,Anna közreműködésével gyorsan sikerült eladni az ingatlanunkat. Segítőkész, rugalmas, tisztességes hozzáállása biztos hátteret nyújtott az ügyintézés során. Szívesen ajánlom őt.

— Melinda

,,Serényi Annamáriát ingatlanunk eladásával bíztuk meg.Nagyon kellemesen csalódtunk személyével kapcsolatban.Igazán kedves , segítőkész , barátságos a modora.A szakmai hozzáértése is kifogástalan, sok jó tanáccsal is ellátott minket.Zavarhattuk problémákkal,bármikor állt rendelkezésünkre.Ügyintézése gyors,pontos. Szívből ajánlom minenkinek sok szeretettel ! Gabi & Lali

— Török Gabi